Mila Thuiszorg, zorgen voor en vooral met elkaar!

Algemene voorwaarden

Mila Thuiszorg levert kwalitatieve zorg aan huis. We leveren deze zorg op basis van de algemene voorwaarden Zorg zonder verblijf.

Klachtenregeling

Mila Thuiszorg doet er alles aan om te zorgen dat u zich prettig voelt en kwalitatieve zorg ontvangt. Maar het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of zelfs een klacht heeft.

Meldcode huiselijk geweld

Mila Thuiszorg is op de hoogte van en hanteert de Meldcode Huiselijk Geweld en kindermishandeling

Privacy verklaring

Mila Thuiszorg gaat zorgvuldig om met uw gegevens. In onze privacy verklaring kunt u terugvinden, welke gegevens we van u bewaren, waarom en voor hoelang.

Klachtenformulier

Heeft u een klacht, dan verzoeken wij u ons klachtenformulier in te vullen. We nemen dan binnen 48 uur contact met u op.

Covid 19 protocol

Mila Thuiszorg werkt volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM. 

Handige links

Uitsluitingscriteria

Mila Thuiszorg vindt dat ieder mens waardevol is. We hebben specifieke kennis en kunde om speciale doelgroepen, zorg op maat te leveren.


We hebben als doel kwalitatieve zorg te verlenen aan iedereen die zorg nodig heeft. In een aantal (extreme) gevallen zal waarschijnlijk worden overgegaan tot het weigeren of beëindigen van de zorg door Mila Thuiszorg

Zorgfinanciering

De geboden zorg wordt geregeld via de ZVW en WLZ wet. Op dit moment heeft Mila Thuiszorg geen contracten met de zorgverzekeraars. Wij werken op basis van niet gecontracteerde zorg of werken samen als onderaannemer met een collega organisatie. Als klant bij Mila Thuiszorg garanderen wij u dat u geen eigen bijdrage hoeft te betalen, ook niet als u alleen over een basis verzekering beschikt.

Zvw:

De Zorgverzekeringswet valt onder de verantwoordelijkheid van de zorgverzekeraar en wordt uitgevoerd door de (wijk)verpleegkundige. Het is dus niet de gemeente die bepaalt of u recht heeft op wijkverpleging. Dit is een verzekerd recht dat is vastgelegd in het basispakket van uw verzekering.


De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u wat u aan verpleging en verzorging nodig heeft om langer thuis te kunnen wonen. Wat kunt u zelf, welke ondersteuning kunt u krijgen van uw partner, familie, vrienden of buren en welke professionele verzorging heeft u nodig?

Wlz:
Ontvangt u zorg vanuit de Wet langdurige zorg (zorgkantoor), omdat u bijvoorbeeld beschikt over een Modulair Pakket Thuis (MPT) en gebruik maakt van bijvoorbeeld dagbesteding, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding individueel of huishoudelijke hulp?


In dat geval betaalt u een eigen bijdrage die gebaseerd is op uw inkomen en uw eigen vermogen. Voor een exacte berekening hiervan kunt u contact opnemen met het CAK. 


Bij Mila Thuiszorg kunt u zorg inkopen op basis van een PGB (Persoongebonden budget).